nickvd
Vuurmaker
- Berichten
- 77
Vandaag een stukje Gehakt op de kamado gelegd. Ik hoopte mijn kamado large al binnen te hebben afgelopen weekend, maar helaas het moest nog op de 13 inch paste gelukkig net.
Ingrediënten in het recept :
Gehakt
Bread crums
Ei
Melk
Paprika
Rode ui
Knoflook
Babybell
Lekkere bbq kruidenmix
Bbq saus voor het aflakken
Eerst alles goed mixen, vervolgens de bodem gemaakt.
Vervolgens de babybell er op.
Dan afdekken met het gehakt en een bbq Sausje er over.
Dan met een lekker blokje rookhout op de bbq circa 200 graden.
Hier het resultaat. Hij is wat donker geworden. Gelukkig heeft dit de smaak niet verpest.
En zo lag het op het bord
Al met al een lekker gerecht voor de eerste keer met wat verbeterpunten.
-Tempratuur wat lager en een langere run. Hierdoor wat minder donker
- tussendoor nog een keer lakken voor nog meer bbq saus smaak
-de paprika kleiner snijden of weg laten. Maar de smaak was goed!
Ingrediënten in het recept :
Gehakt
Bread crums
Ei
Melk
Paprika
Rode ui
Knoflook
Babybell
Lekkere bbq kruidenmix
Bbq saus voor het aflakken
Eerst alles goed mixen, vervolgens de bodem gemaakt.
Vervolgens de babybell er op.
Dan afdekken met het gehakt en een bbq Sausje er over.
Dan met een lekker blokje rookhout op de bbq circa 200 graden.
Hier het resultaat. Hij is wat donker geworden. Gelukkig heeft dit de smaak niet verpest.
En zo lag het op het bord
Al met al een lekker gerecht voor de eerste keer met wat verbeterpunten.
-Tempratuur wat lager en een langere run. Hierdoor wat minder donker
- tussendoor nog een keer lakken voor nog meer bbq saus smaak
-de paprika kleiner snijden of weg laten. Maar de smaak was goed!