- Berichten
- 142
Op de planning van afgelopen zondag, stond een goed gevulde meatloaf en gerookt op hickory hout. Eigenlijk is dit een lekker makkelijk recept wat je helemaal naar eigen smaak en vulling kan invullen. Ik heb dit gedaan met paprika, ui, knoflook, kaas en wat kruiden.
Ik heb 1kilo half om half gehakt gebruikt. Het gehakt had ik op folie gelegd zodat ik uiteindelijk de meatloaf goed zou kunnen oprollen.
Nadat het gehakt bestrooit met kruiden, heb ik de vulling er over heen gedaan.
Achteraf met oprollen had ik beter de vulling wat minder groot kunnen snijden zoals hier onder op de foto. Maar goed, aldoende leert men(toch?
)
Na het oprollen eventjes een uurtje in de vriezer. Ik heb er bewust voor gekozen om het spek er later om heen te doen. Ik vind namelijk dat het spek na 3 uren op 110 graden, te hard word.
De ene helft bestrooit met pig powder en de andere kant gewoon zo gehouden. Het laatste uurtje ging er spek over heen
Dit was mijn versie van meatloaf, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en het te zien.
Ik heb 1kilo half om half gehakt gebruikt. Het gehakt had ik op folie gelegd zodat ik uiteindelijk de meatloaf goed zou kunnen oprollen.

Nadat het gehakt bestrooit met kruiden, heb ik de vulling er over heen gedaan.

Achteraf met oprollen had ik beter de vulling wat minder groot kunnen snijden zoals hier onder op de foto. Maar goed, aldoende leert men(toch?



Na het oprollen eventjes een uurtje in de vriezer. Ik heb er bewust voor gekozen om het spek er later om heen te doen. Ik vind namelijk dat het spek na 3 uren op 110 graden, te hard word.

De ene helft bestrooit met pig powder en de andere kant gewoon zo gehouden. Het laatste uurtje ging er spek over heen

Dit was mijn versie van meatloaf, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en het te zien.