G
geertnijst
Gast
Beste Forumleden,
Ik ben een fervent BBQ'er.
Van beroep ben ik ondernemer. Actief in communicatie en nieuwe technologie (drones etc.)
Ik ben nu 38 en hobbykok. Hierbij hou ik van een eerlijke, pure keuken. Ik maak graag verse pasta's, pizza's en uiteraard grill ik er op los
Ik ben op het moment mijn tuin wat aan het herinrichten en wil een ruime buitenhaard bouwen waar ik mijn hout opstook om vervolgens de kolen onder een rooster te trekken en te BBQ'n.
Een beetje op zijn Argentijns.
In mijn zoektocht naar materialen en ervaringen met zelfbouw ben ik op het forum gebotst.
Na wat rond te kijken ben ik verkocht. De uitwisseling van recepten, tips, inspiratie voor zelfbouw... top.
Ik kijk er naar uit om meer te lezen.
Groeten,
Geert
Ik ben een fervent BBQ'er.
Van beroep ben ik ondernemer. Actief in communicatie en nieuwe technologie (drones etc.)
Ik ben nu 38 en hobbykok. Hierbij hou ik van een eerlijke, pure keuken. Ik maak graag verse pasta's, pizza's en uiteraard grill ik er op los

Ik ben op het moment mijn tuin wat aan het herinrichten en wil een ruime buitenhaard bouwen waar ik mijn hout opstook om vervolgens de kolen onder een rooster te trekken en te BBQ'n.
Een beetje op zijn Argentijns.
In mijn zoektocht naar materialen en ervaringen met zelfbouw ben ik op het forum gebotst.
Na wat rond te kijken ben ik verkocht. De uitwisseling van recepten, tips, inspiratie voor zelfbouw... top.
Ik kijk er naar uit om meer te lezen.
Groeten,
Geert