M
mrzed
Gast
Met mijn eerste post hier wil ik me even voorstellen
.
Ik ben Yves Van Ham,woonachting in het noorden van Antwerpen (Gooreind Wuustwezel).
Ik had al jaren interesse in bbq.
De eerste was een aldi barbecook model,dit was bagger.
De 2de was een echte barbecook,sja daarmee kon ik grillen (maar kreeg daar nooit spareribs op zoals ik ze wilde eten).
Bovendien roestte hier de clipsen van de poot af en toen ging die aan de kant.
Na wat lezen op interweb kwam ik uiteindelijk bij de bbqpitboys .
Ik zag wat ze deden,en ze deden dat op een weber performer .... dat moest ik dus ook hebben.
De eerste probeersels waren zo een meevaller,ik bleef verder zoeken,lezen,leren.
En zo kwam ik enkele jaren geleden op dit forum.
Ik heb ondertussen al vele recepten van hier getest en die bevielen super.
ondertussen is mijn arsenaal ( ja ik ben een weber hoer) :
57 performer
47 premium
47 smokey mountain
pizza oven opzet stuk
een hele kast vol weber accesoires.
thermometers:
barbecook (bagger,na enkele maanden sloeg die tilt)
weber probe
outdoorchef (met probe die ketel en vlees meet,zeer handig en goed ding)
maverick 733 (gekocht na er hier over gelezen te hebben)
Dus kortom,na hier jaren mee te lezen.... besloten om de stap te zetten en te registreren.
Ik kom niet in de buurt met kennis en vaardigheden met de meesten hier,ik hoop hier gewoon een gezellige tijd en wat leerstof op te doen.
(als ik domme vragen of antwoorden neerzet,vergeef me
)
grts
Yves

Ik ben Yves Van Ham,woonachting in het noorden van Antwerpen (Gooreind Wuustwezel).
Ik had al jaren interesse in bbq.
De eerste was een aldi barbecook model,dit was bagger.
De 2de was een echte barbecook,sja daarmee kon ik grillen (maar kreeg daar nooit spareribs op zoals ik ze wilde eten).
Bovendien roestte hier de clipsen van de poot af en toen ging die aan de kant.
Na wat lezen op interweb kwam ik uiteindelijk bij de bbqpitboys .
Ik zag wat ze deden,en ze deden dat op een weber performer .... dat moest ik dus ook hebben.
De eerste probeersels waren zo een meevaller,ik bleef verder zoeken,lezen,leren.
En zo kwam ik enkele jaren geleden op dit forum.
Ik heb ondertussen al vele recepten van hier getest en die bevielen super.
ondertussen is mijn arsenaal ( ja ik ben een weber hoer) :
57 performer
47 premium
47 smokey mountain
pizza oven opzet stuk
een hele kast vol weber accesoires.
thermometers:
barbecook (bagger,na enkele maanden sloeg die tilt)
weber probe
outdoorchef (met probe die ketel en vlees meet,zeer handig en goed ding)
maverick 733 (gekocht na er hier over gelezen te hebben)
Dus kortom,na hier jaren mee te lezen.... besloten om de stap te zetten en te registreren.
Ik kom niet in de buurt met kennis en vaardigheden met de meesten hier,ik hoop hier gewoon een gezellige tijd en wat leerstof op te doen.
(als ik domme vragen of antwoorden neerzet,vergeef me

grts
Yves