- Berichten
- 212
Vanavond Matambre volgens recept van Steven klaar gemaakt.
Mooi stuk runderstooflap gehaald en deze doormidden gesneden. Op de bacon gelegd en besprenkeld met rodewijnazijn, peper, zout en oregano. Vervolgens gevuld met gerookte worst, selderij, wortel, paprika en gerookte ham en strak opgerold.
Dik uur indirect op de Q bij zo'n 160 graden.
Daarna nog 20 minuutjes direct boven de kooltjes gegrild.
Het resultaat was heerlijk. Simpel recept en erg smakelijk.
Mooi stuk runderstooflap gehaald en deze doormidden gesneden. Op de bacon gelegd en besprenkeld met rodewijnazijn, peper, zout en oregano. Vervolgens gevuld met gerookte worst, selderij, wortel, paprika en gerookte ham en strak opgerold.
Dik uur indirect op de Q bij zo'n 160 graden.

Daarna nog 20 minuutjes direct boven de kooltjes gegrild.
Het resultaat was heerlijk. Simpel recept en erg smakelijk.

