- Berichten
- 97
Beste,
Gisteren alvast wat voorbereiding gedaan voor de bruiloft van mijn zwager en aanstaande schoonzus die ik begin juli van vleesgerechten mag voorzien.
Eerst was de pulled pork aan de beurt.
Bij de Makro 2 procureurs gehaald van samen een dikke 4,5 kg. Eerst in de mosterd gesmeerd en daarna een laagje Buttrub en een laagje Plowboys Yardbird.
Na een uurtje of 4-5 op de UDS ingepakt en ze waren in een 7-8 uur "probetender". Geen idee wat de temperatuur was.
Ik ben zowaar niet vergeten foto's te maken:
Gisteren alvast wat voorbereiding gedaan voor de bruiloft van mijn zwager en aanstaande schoonzus die ik begin juli van vleesgerechten mag voorzien.
Eerst was de pulled pork aan de beurt.
Bij de Makro 2 procureurs gehaald van samen een dikke 4,5 kg. Eerst in de mosterd gesmeerd en daarna een laagje Buttrub en een laagje Plowboys Yardbird.
Na een uurtje of 4-5 op de UDS ingepakt en ze waren in een 7-8 uur "probetender". Geen idee wat de temperatuur was.
Ik ben zowaar niet vergeten foto's te maken: