BasBQ
Beef en Steak

Marinade black tiger garnalen

SilverFox zei:
Waarom gaf het problemen bij diepvries garnalen?

Ontdooien, marineren, opnieuw invriezen, ontdooien en dan weer grillen
 
Afwerksausje gemaakt bestaande uit;

2 EL Truffel olie
1 EL Gember siroop
1 EL Balsamico (hele oude zoete  ;) )
2 TL Citroensap
2 tenen knoflook olie
Beetje oregano
30 Gr. Gesmolten boter

Alle ingr. gemengd op volgorde en als laatste de gesmolten boter erbij.

Tijger garnalen gewoon blanco grillen en als ze op de grill liggen de bovenkant alvast insmeren met het mengsel.
Daarna draaien en de andere kant insmeren, verder grillen tot ze gaar zijn.

En smikkelen maar..... :D

BTW de spiesen met de krieltjes zijn alleen ingesmeerd met 'vloeibare' french herbs marinade van de Sligro.

 
Terug
Bovenaan Onderaan