- Berichten
- 731
Zo vanmorgen maar begonnen aan een batch maple cured bacon. Mijn spek is op dus het was hard nodig ook, eet al de hele week eieren zonder spek
dat kan echt niet.
heb 3 stukken buikspek klaar gemaakt. 2 stukken van mijn eigen varkens(kune kune) en nog een stuk berkshire spek. Heb het recept van NOSKOS gevolgd met bij 2 stukken een twist. Hier heb ik een scheutje canadese rye (Masterson’s) toegevoegd. Als je deze ergens tegenkomt meteen kopen, mooie combi van het kruidige van de rogge en ook de typische bourbon smaken en daarover heen nog wat tabak en leer. Je weet niet wat je proeft. Het begon met de zwoerd verwijderen. Deze heb ik in reepjes gesneden en lekker uitgebakken in de pan. Beetje zout en peper maakt een lekkere snack. Nu 1 week wachten en dan kunnen we hem gaan roken.

heb 3 stukken buikspek klaar gemaakt. 2 stukken van mijn eigen varkens(kune kune) en nog een stuk berkshire spek. Heb het recept van NOSKOS gevolgd met bij 2 stukken een twist. Hier heb ik een scheutje canadese rye (Masterson’s) toegevoegd. Als je deze ergens tegenkomt meteen kopen, mooie combi van het kruidige van de rogge en ook de typische bourbon smaken en daarover heen nog wat tabak en leer. Je weet niet wat je proeft. Het begon met de zwoerd verwijderen. Deze heb ik in reepjes gesneden en lekker uitgebakken in de pan. Beetje zout en peper maakt een lekkere snack. Nu 1 week wachten en dan kunnen we hem gaan roken.