- Berichten
- 172
De vrouw was gisteren op stap en dat wil zeggen Manwich-time hier 
Deze keer een eenvoudig stukje varkens-spiering-kotelet (een snede uit de procureur voor de NL'ers), een stukje vlees met wat meer smaak dan een in magere kotelet.
Ik heb gekozen voor een Aziatische toets door het vlees te marineren in sojasaus, sriracha, honing, Chinese 5-spice kruiden, sesamolie, look, gember en verse koriander.
Als garnituur stukjes zure appel, komkommer en lenteui opgelegd in sushi-azijn met koriander en sesamzaadjes.
Samen met het broodje op de BBQ boven de kolen gegrild.
Vervolgens het broodje samengesteld, een laagje wasabimayo, vlees en de groenten, afgewerkt met geroosterde uitjes.

Deze keer een eenvoudig stukje varkens-spiering-kotelet (een snede uit de procureur voor de NL'ers), een stukje vlees met wat meer smaak dan een in magere kotelet.
Ik heb gekozen voor een Aziatische toets door het vlees te marineren in sojasaus, sriracha, honing, Chinese 5-spice kruiden, sesamolie, look, gember en verse koriander.
Als garnituur stukjes zure appel, komkommer en lenteui opgelegd in sushi-azijn met koriander en sesamzaadjes.
Samen met het broodje op de BBQ boven de kolen gegrild.
Vervolgens het broodje samengesteld, een laagje wasabimayo, vlees en de groenten, afgewerkt met geroosterde uitjes.