Beef en Steak

Manwich asian style

 
 

BearPils

Kooltjesharker
Berichten
172
De vrouw was gisteren op stap en dat wil zeggen Manwich-time hier 😁

Deze keer een eenvoudig stukje varkens-spiering-kotelet (een snede uit de procureur voor de NL'ers), een stukje vlees met wat meer smaak dan een in magere kotelet.
Ik heb gekozen voor een Aziatische toets door het vlees te marineren in sojasaus, sriracha, honing, Chinese 5-spice kruiden, sesamolie, look, gember en verse koriander.

Als garnituur stukjes zure appel, komkommer en lenteui opgelegd in sushi-azijn met koriander en sesamzaadjes.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601563075540_6717442413993519764.jpg
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601563929158_6717445994325430192.jpg


Samen met het broodje op de BBQ boven de kolen gegrild.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601567696983_6717461797728091229.jpg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601568111250_6717463535290225526.jpg


Vervolgens het broodje samengesteld, een laagje wasabimayo, vlees en de groenten, afgewerkt met geroosterde uitjes.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1601568501184_6717465170793545506.jpg
 
vraag me af of de vrouw net zo lekker heeft gegeten als jij
ziet er top uit
 
Dat ziet er zo lekker uit dat ik m'n plan om PP te maken morgen heb gewijzigd...... die procureur gaat morgen in plakken de Q op :love:
Dank voor de inspiratie ;)(y)
 
Moet nog eten maar dit is toch heerlijk leuk idee ook maar eens maken


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Niks mis mee. Ik had graag mee gedaan met de mannen avond. Als je nou je creditcard afgeeft gaat je vrouw vast vaker een avondje shoppen
 
Ik zal eens kijken wanneer de cheffin pleite is. 🥺 ...o ja. :ROFLMAO::ROFLMAO:

By the way. Tot welke temperatuur heb je de steak gegaard ? Hoe was deze van binnen.
Ziet er top uit. Ik hou wel van een oosterse touch.
 
Dat is nog eens een lekker broodje. Pure verwennerij.
 
Ik zal eens kijken wanneer de cheffin pleite is. 🥺 ...o ja. :ROFLMAO::ROFLMAO:

By the way. Tot welke temperatuur heb je de steak gegaard ? Hoe was deze van binnen.
Ziet er top uit. Ik hou wel van een oosterse touch.
Ik bak varkensvlees altijd wat verder door, nog lichtjes rosé van binnen. Dit doe ik wel gewoon op gevoel. Ik zou niet weten welke kerntemperatuur dat is, ik schat zo 65°C.
 
Terug
Bovenaan Onderaan