- Berichten
- 201
Dag 2 van de bbq 3-daagse. Maminha, voor alles moet een eerste keer zijn.
Dit is een redelijk makkelijk stuk om te bereiden vond ik achteraf.
Had nog geen chimichurri gegeten, dit kan nu ook van de to-do lijst.
Was een relatief klein stuk vlees van ongeveer 650 gram. Iets wat we ondervonden hebben tijdens het bereiden, was na een half uur op temperatuur.
De maminha, onderkant was al getrimmed en veel vet om in te snijden was er niet
Omdat een foto op de Q moet
De chimichurri, (link) als basis het recept van Sofie Dumont gebruikt
Bij 52°c van de Q genomen en daarna beide kanten nog 1 minuut gegrilled op 250°c
Het eindresultaat
Pluspunten:
- Lekker vlees
- Chumichurri past hier heel goed bij
- De boontjes die de vrouw bereid had
Voor verbetering vatbaar:
- Niks eigenlijk, was heel goed gelukt.
Herhalingsgevaar: Heel groot, makkelijk stukje vlees met een goeie smaak en kan je bij veel dingen eten.
Dit is een redelijk makkelijk stuk om te bereiden vond ik achteraf.
Had nog geen chimichurri gegeten, dit kan nu ook van de to-do lijst.
Was een relatief klein stuk vlees van ongeveer 650 gram. Iets wat we ondervonden hebben tijdens het bereiden, was na een half uur op temperatuur.
De maminha, onderkant was al getrimmed en veel vet om in te snijden was er niet
Omdat een foto op de Q moet
De chimichurri, (link) als basis het recept van Sofie Dumont gebruikt
Bij 52°c van de Q genomen en daarna beide kanten nog 1 minuut gegrilled op 250°c
Het eindresultaat
Pluspunten:
- Lekker vlees
- Chumichurri past hier heel goed bij
- De boontjes die de vrouw bereid had

Voor verbetering vatbaar:
- Niks eigenlijk, was heel goed gelukt.
Herhalingsgevaar: Heel groot, makkelijk stukje vlees met een goeie smaak en kan je bij veel dingen eten.