Beef en Steak

Maminha met knoflook en mosterd

 

MadRegime

Tondelzoeker
Berichten
8
Vorige week was ik bij de lokale “BBQ-boer” om wat lekkers uit te zoeken en toen viel mijn oog op de Maminha. Gisteren deze maar eens klaargemaakt volgens een recept van Mele Best en ik moet zeggen.... HEERLIJK (gelukkig vond de rest van de familie het ook lekker).

c646ad11e54ca086c84eff666366d9a0.jpg

3fc8431a5cd2e1e1f0fa9a41eb3fb365.jpg

f562ee77e3e0e578b93161d2ee24c1c4.jpg

8149e66711830e385ca4fb17b4c8fcfc.jpg

2073e7be871ebaf1e77deb7b65db3a1b.jpg

ff3cece3dcc06b2572551561a9313b6d.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
To Do list. Thnx, ziet er prima uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Geloof graag dat het gesmaakt heeft
Ziet er goed uit
 
Lekker stukje vlees. Zo'n stukjes knoflook is altijd toppie.
 
Ziet er heerlijk uit! 😋
Nog nooit gegeten voor zover ik me kan herinneren, en toevallig net een maminha tegengekomen bij de online slager.
Komt op de to do lijst!
 
Ik ken het ook niet, direct door naar todolist!

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
Heel mooi! High & Fast zo te zien. Hoe lang per kant en wat was de kerntemperatuur?

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
Heel mooi! High & Fast zo te zien. Hoe lang per kant en wat was de kerntemperatuur?

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

3 tot 4 minuten per kant op direct (275 graden) vervolgens “afkoelen” naar 180 graden, indirect, en de kerntemperatuur tot ongeveer 58 graden.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heerlijk cuisson en structuur. Dat moet smullen geweest zijn
 
Terug
Bovenaan Onderaan