- Berichten
- 145
Vandaag maar eens tijd gemaakt voor een Maminha, oftewel tri tip/ezeltje.
Uit de verpakking gehaald en eerst wat vliezen weggesneden. Vet uiteraard laten zitten en ingestoken met knoflook. Vlees hier a ingesmeerd met een mengsel van mosterd en olijfolie. Rub gemaakt van zout, mosterdzaad en peper. Vlees in de rub, en nog even laten rusten tot de Q op 250 graden was. Aangrillen direct 3 minuten per kant. Hierna temp terug naar 200 en indirect afgrillen tot 48 graden. 10 minuten rusten onder alu folie. Hierna snijden ( let op de draad) en serveren met gebakken kastanje champignons. Eet smakelijk.
Verstuurd vanaf mijn mobiele telefoon met Tapatalk. Handige app wel, zeker voor het plaatsen van foto's
Uit de verpakking gehaald en eerst wat vliezen weggesneden. Vet uiteraard laten zitten en ingestoken met knoflook. Vlees hier a ingesmeerd met een mengsel van mosterd en olijfolie. Rub gemaakt van zout, mosterdzaad en peper. Vlees in de rub, en nog even laten rusten tot de Q op 250 graden was. Aangrillen direct 3 minuten per kant. Hierna temp terug naar 200 en indirect afgrillen tot 48 graden. 10 minuten rusten onder alu folie. Hierna snijden ( let op de draad) en serveren met gebakken kastanje champignons. Eet smakelijk.





Verstuurd vanaf mijn mobiele telefoon met Tapatalk. Handige app wel, zeker voor het plaatsen van foto's