- Berichten
- 231
Bij onze keurslager kan je Piggy sparen, inmiddels hadden we zoveel punten dat we een mooi stukje biefstuk meekregen van 400gr.
Deze vandaag met wat PeZo op de Joe bereied.
Kids zijn (nog) niet van de biefstuk. Dus voor hun een lekkere burger gefixed met spek en cheddar. Normaal haal ik goeie cheddar voor mijn burgers. Maar voor de kids heb ik altijd de welbekende "plastic cheesecheddar" in voorraad. Een voor andere manier vinden ze dat lekkerder.
Joe verdeeld met in- en een directe zone. Dome temperatuur zo 220gr. Burgers gingen indirect. Biefstuk eerst direct, en daarna verplaatst naar de indirecte zone.
Voor de veggies had ik gekozen voor romainsla en groene asperges. Blijf dat toch lekker vinden die groene van de BBQ.
De veggies voorzien van knoflook olie en direct boven de kooltjes.
De romain voorzien van balsamico en deze op een plank gelegd met de asperges. Wat parmazaanse kaas erover gestrooid.
De biefstuk heb ik na het rusten in plakjes gesneden en op een andere plank gelegd met een schaaltje bospaddestoelensaus (Geen zelfgemaakte, maar van de sligro). Als bijgerecht Counrty potato waffles.
Al met al een simpele bereiding maar weer lekker gegeten. De saus was helaas niet wat we ervan verwachte. De combi met het vlees was er gewoon niet.
Was niet erg, het vlees was zo mals en met enkel de PeZo was het verrukkelijk.
Deze vandaag met wat PeZo op de Joe bereied.
Kids zijn (nog) niet van de biefstuk. Dus voor hun een lekkere burger gefixed met spek en cheddar. Normaal haal ik goeie cheddar voor mijn burgers. Maar voor de kids heb ik altijd de welbekende "plastic cheesecheddar" in voorraad. Een voor andere manier vinden ze dat lekkerder.


Joe verdeeld met in- en een directe zone. Dome temperatuur zo 220gr. Burgers gingen indirect. Biefstuk eerst direct, en daarna verplaatst naar de indirecte zone.


Voor de veggies had ik gekozen voor romainsla en groene asperges. Blijf dat toch lekker vinden die groene van de BBQ.
De veggies voorzien van knoflook olie en direct boven de kooltjes.


De romain voorzien van balsamico en deze op een plank gelegd met de asperges. Wat parmazaanse kaas erover gestrooid.
De biefstuk heb ik na het rusten in plakjes gesneden en op een andere plank gelegd met een schaaltje bospaddestoelensaus (Geen zelfgemaakte, maar van de sligro). Als bijgerecht Counrty potato waffles.


Al met al een simpele bereiding maar weer lekker gegeten. De saus was helaas niet wat we ervan verwachte. De combi met het vlees was er gewoon niet.
Was niet erg, het vlees was zo mals en met enkel de PeZo was het verrukkelijk.
