Beef en Steak

Mals en sappige rundsribben

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Br0
  • Startdatum Startdatum

Br0

Tondelzoeker
Berichten
15
Hallo

Ik ben een beginnende bbq'er. Vorige week aan de slag gegaan met een mooi stukje runderribben. Een rub naar keuze gebruikt en een uurtje of 6 indirect op de primo xl.

Spijtig genoeg kreeg ik niet het gewenste resultaat.

Ik wil het vlees zo dat de ribben er zo maar eruit glijden. Ik dacht door low en slow te gaan dit mogelijk was want  het vlees taai en droog...

Alle tips zijn welkom!

Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk

 
Hoi  Br0.

Als ik aan iets nieuws begin zoek ik meestal eerst naar een goed uitziend recept op Google b.v. of bij het genootschap onder ZOEK derde van L in de boven balk (kan 't alsnog tegen vallen) maar dan ben je i.i.g. wat beter voorbereid.
Voor runderribben  vond ik deze b.v.

bbq-helden.nl/runderribben-short-ribs/

Succes bij de volgende poging want goed gegrild is het errug lekker ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan