Hallo
Ik ben een beginnende bbq'er. Vorige week aan de slag gegaan met een mooi stukje runderribben. Een rub naar keuze gebruikt en een uurtje of 6 indirect op de primo xl.
Spijtig genoeg kreeg ik niet het gewenste resultaat.
Ik wil het vlees zo dat de ribben er zo maar eruit glijden. Ik dacht door low en slow te gaan dit mogelijk was want het vlees taai en droog...
Alle tips zijn welkom!
Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk
Ik ben een beginnende bbq'er. Vorige week aan de slag gegaan met een mooi stukje runderribben. Een rub naar keuze gebruikt en een uurtje of 6 indirect op de primo xl.
Spijtig genoeg kreeg ik niet het gewenste resultaat.
Ik wil het vlees zo dat de ribben er zo maar eruit glijden. Ik dacht door low en slow te gaan dit mogelijk was want het vlees taai en droog...
Alle tips zijn welkom!
Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk