BasBQ
Beef en Steak

Maidenrun UDS.

xander1979

Vuurmaker
Berichten
58
Het ziet er naar uit dat ik volgende week de kolenmand krijg. Nu wil ik graag mijn seasoning en maidenrun combineren. Om alleen ribbels te maken is een beetje saai dus dacht ik om ook een fatty te maken.

De ribbels ga ik volgens de 3-2-1 methode maken met de bbq saus en rub van Noskos. Dus dat moet goed komen. In principe moet het ook goed komen met de fatty.

Ik ga proberen om de UDS op ongeveer 110C te houden. Is het mogelijk om tijdens de laatste fase van de ribbels de fatty toe te voegen en ervoor te zorgen om ze allebei tergelijk klaar te krijgen? Hoelang duurt het om een fatty gaar te krijgen op 110C, is dat ongeveer 1,5uur? Volgens mij moet de kern temp van de fatty rond de 85C zitten om hem te kunnen eten? Klopt dit en is dit mogelijk?

De foto's zal ik plaatsen zodra ik ben begonnen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan