F
Forcerecon
Gast
Als er iemand jarig is en die weet hoe lekker vlees kan zijn dan ben je er van!!
Dus zaterdag alles klaarmaken en zondag al om 09.00 op pad.
Daarbij kon de WSM weer een dagje zijn best doen.
Hier een impressie van gisteren. 10 Kg ribs 3-2-1 methode en heul veul sate's
1 etage met Plowboys Yardbird en 1 etage met Big Bob Gibson.
Om het uur een mopsaus erover van roomboter,appelsap,whiskey,soja.
Lekker roken met Jack Daniels rookhout.
Tonnetje propvol!
En als laatste een glace van Sweet baby Ray erover en aanvallen maar.
Daarna kwamen de sate's en die waren volgens origineel Indonesische recept gemaakt die ik zelfs niet te zien krijg!
Thanks for watching!
Dus zaterdag alles klaarmaken en zondag al om 09.00 op pad.
Daarbij kon de WSM weer een dagje zijn best doen.
Hier een impressie van gisteren. 10 Kg ribs 3-2-1 methode en heul veul sate's

1 etage met Plowboys Yardbird en 1 etage met Big Bob Gibson.
Om het uur een mopsaus erover van roomboter,appelsap,whiskey,soja.
Lekker roken met Jack Daniels rookhout.


Tonnetje propvol!



En als laatste een glace van Sweet baby Ray erover en aanvallen maar.
Daarna kwamen de sate's en die waren volgens origineel Indonesische recept gemaakt die ik zelfs niet te zien krijg!

Thanks for watching!