Alle credits voor het maken van de BCC gaan naar mijn man, Bartholomeus op het forum. Ik plaats alleen de foto's voor hem
Nadat eerder deze week als verrassing de Weber MT GBS binnen was gekomen, was het vandaag tijd om de BCC uit te proberen.
Helaas was er niet veel High & Fast aan, de kip heeft bijna 2 uur gegaard op circa 120 graden, maar was evengoed erg smakelijk en mals.
Enige nadeel is dat het zo lang duurde dat ons zoontje niet heeft kunnen mee-eten, we aten ruim na zijn bedtijd helaas.
Met de nodige goed bedoelde aanwijzingen van mij via de Whatsapp (Ik ben g?k op koken en nu ik vooral op bed moet liggen breng ik heel wat tijd door op dit forum haha) heeft hij toch een heerlijk avond maal verzorgd, en was dit zeker voor herhaling vatbaar.
Alleen de groenten zijn nog even op hoog vuur in de koekenpan geweest. Die waren een beetje droog en nog niet helemaal gaar.
Ik vrees dat de BBQ na de bevalling en herstelperiode gedeeld moet worden
)
Nadat eerder deze week als verrassing de Weber MT GBS binnen was gekomen, was het vandaag tijd om de BCC uit te proberen.
Helaas was er niet veel High & Fast aan, de kip heeft bijna 2 uur gegaard op circa 120 graden, maar was evengoed erg smakelijk en mals.
Enige nadeel is dat het zo lang duurde dat ons zoontje niet heeft kunnen mee-eten, we aten ruim na zijn bedtijd helaas.
Met de nodige goed bedoelde aanwijzingen van mij via de Whatsapp (Ik ben g?k op koken en nu ik vooral op bed moet liggen breng ik heel wat tijd door op dit forum haha) heeft hij toch een heerlijk avond maal verzorgd, en was dit zeker voor herhaling vatbaar.
Alleen de groenten zijn nog even op hoog vuur in de koekenpan geweest. Die waren een beetje droog en nog niet helemaal gaar.
Ik vrees dat de BBQ na de bevalling en herstelperiode gedeeld moet worden




