Vandaag maar eens aan de MOINK ballen.
Beetje puzzelen met hoeveelheden ingredienten, maar is gelukt.
Ballen gedraaid en door de basis rub gerold
Had er nog al wat dus ook een deel.in de vriezer gedaan.
Spek er omheen
Saus gemaakt
Ballen op de Q, helaas te veel briketten en iets te lang dus erg bruin. Spek in ieder geval krokant.
Insmeren met saus en toch nog even terug op de Q.
Was lekker en dus toch geslaagd!
Met gepofte aardappel van de Q met een sausje van mayonaise, yoghurt, klein beetje gehakte knoflook, bosuitje, bieslook en fijngesneden komkommer.
Wat heb ik geleerd?
Minder briketten aansteken ivm warmte en iets minder lang.
Een stuk kersenhout zou ook voldoende kunnen zijn.
Saus heb ik genoeg, dus nog een 2e en 3e ronde op voorraad net als de ballen dus.
Dank voor het kijken.
Aan de mods: low en slow dus niet helemaal gelukt, dus feel free dit te verplaatsen naar high en fast.
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk
Beetje puzzelen met hoeveelheden ingredienten, maar is gelukt.
Ballen gedraaid en door de basis rub gerold

Had er nog al wat dus ook een deel.in de vriezer gedaan.
Spek er omheen

Saus gemaakt

Ballen op de Q, helaas te veel briketten en iets te lang dus erg bruin. Spek in ieder geval krokant.

Insmeren met saus en toch nog even terug op de Q.

Was lekker en dus toch geslaagd!
Met gepofte aardappel van de Q met een sausje van mayonaise, yoghurt, klein beetje gehakte knoflook, bosuitje, bieslook en fijngesneden komkommer.

Wat heb ik geleerd?
Minder briketten aansteken ivm warmte en iets minder lang.
Een stuk kersenhout zou ook voldoende kunnen zijn.
Saus heb ik genoeg, dus nog een 2e en 3e ronde op voorraad net als de ballen dus.
Dank voor het kijken.
Aan de mods: low en slow dus niet helemaal gelukt, dus feel free dit te verplaatsen naar high en fast.
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk