Beef en Steak

M(oink) balls

 
 

Wailer

Stoker
Berichten
372
Vandaag maar eens aan de MOINK ballen.

Beetje puzzelen met hoeveelheden ingredienten, maar is gelukt.

Ballen gedraaid en door de basis rub gerold
8b9c9bff8de030564b631f3d1339e69b.jpg


Had er nog al wat dus ook een deel.in de vriezer gedaan.

Spek er omheen
dfbd69b5a770b007f7c43f247f943d43.jpg


Saus gemaakt
f9a92ce746b65a86c08e739eea9bba79.jpg


Ballen op de Q, helaas te veel briketten en iets te lang dus erg bruin. Spek in ieder geval krokant.
407f477f72b2a9602b63c93d5e2e0985.jpg


Insmeren met saus en toch nog even terug op de Q.

de2362bcb99c385a6adeade5c17f2953.jpg


Was lekker en dus toch geslaagd!

Met gepofte aardappel van de Q met een sausje van mayonaise, yoghurt, klein beetje gehakte knoflook, bosuitje, bieslook en fijngesneden komkommer.

bfa7a5ed17aa22d569c8341b2f5123f3.jpg


Wat heb ik geleerd?

Minder briketten aansteken ivm warmte en iets minder lang.
Een stuk kersenhout zou ook voldoende kunnen zijn.

Saus heb ik genoeg, dus nog een 2e en 3e ronde op voorraad net als de ballen dus.

Dank voor het kijken.


Aan de mods: low en slow dus niet helemaal gelukt, dus feel free dit te verplaatsen naar high en fast.

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk

 
Lust ik wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan