L
Ludens
Gast
Hallo allemaal,
Omdat mijn BBQ perikelen steeds serieuzere vormen beginnen aan te nemen en ik regelmatig op zoek ben naar inspiratie voor recepten en zo nu en dan een vraag heb, word ik graag lid van dit forum.
Ik werk op een Weber 47 cm. En daarnaast heb ik een (koude?) smoker. Die smoker gebruik ik tot op heden vooral om zalm te roken (heerlijk en eenvoudig) maar ik wil de toepassingen verder uitbreiden. De Weber wordt vooral gebruikt om mijn twee zonen en dochter te voorzien van vlees (hamlappen, kippen, hamburgers en zo meer). Maar ook om een heerlijke visschotel te maken. Ook met de Weber wil ik mijn niveau verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld door grotere stukken vlees te bereiden.
Ik kijk uit naar wederzijdse inspiratie!
Omdat mijn BBQ perikelen steeds serieuzere vormen beginnen aan te nemen en ik regelmatig op zoek ben naar inspiratie voor recepten en zo nu en dan een vraag heb, word ik graag lid van dit forum.
Ik werk op een Weber 47 cm. En daarnaast heb ik een (koude?) smoker. Die smoker gebruik ik tot op heden vooral om zalm te roken (heerlijk en eenvoudig) maar ik wil de toepassingen verder uitbreiden. De Weber wordt vooral gebruikt om mijn twee zonen en dochter te voorzien van vlees (hamlappen, kippen, hamburgers en zo meer). Maar ook om een heerlijke visschotel te maken. Ook met de Weber wil ik mijn niveau verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld door grotere stukken vlees te bereiden.
Ik kijk uit naar wederzijdse inspiratie!