- Berichten
- 114
Hallo allemaal
Sinds 3 weken ben ik de trotse eigenaar een medium Bastard (2021 model) en ben ik weer helemaal besmet met de BBQ microbe. Voordien heb ik altijd op een Weber kettle ge-bbq't, maar de honger was groot om naar een kamado over te stappen omwille van de stabielere temperatuur.
Samen met de Bastard zelf heb ik ook meteen halve maan gietijzeren rooster en halve maan gietijzeren plancha gekocht.
Ik ben de voorbije dagen hier wat aan het lezen geweest en veel tips gevonden (onder andere dat de bastard wel eens lucht durft lekker door een slechte afkitting van de bottom vent... ja, ik had prijs), dus vond ik het tijd om jullie te vervoegen.
Ondertussen blijven we experimenteren met behulp van the smokey goodness boeken en recepten die ik hier en daar online vind. Ik heb hier op het forum ook al een paar zaken gebookmarked staan ondertussen
Let the adventures begin!
Kan het me toch niet laten om de maaltijd van gisteren te posten.
Eerste keer ribbetjes in 5 jaar tijd, en ze waren top!
Sinds 3 weken ben ik de trotse eigenaar een medium Bastard (2021 model) en ben ik weer helemaal besmet met de BBQ microbe. Voordien heb ik altijd op een Weber kettle ge-bbq't, maar de honger was groot om naar een kamado over te stappen omwille van de stabielere temperatuur.
Samen met de Bastard zelf heb ik ook meteen halve maan gietijzeren rooster en halve maan gietijzeren plancha gekocht.
Ik ben de voorbije dagen hier wat aan het lezen geweest en veel tips gevonden (onder andere dat de bastard wel eens lucht durft lekker door een slechte afkitting van de bottom vent... ja, ik had prijs), dus vond ik het tijd om jullie te vervoegen.
Ondertussen blijven we experimenteren met behulp van the smokey goodness boeken en recepten die ik hier en daar online vind. Ik heb hier op het forum ook al een paar zaken gebookmarked staan ondertussen

Let the adventures begin!
Kan het me toch niet laten om de maaltijd van gisteren te posten.
Eerste keer ribbetjes in 5 jaar tijd, en ze waren top!