BasBQ
Beef en Steak

Low & slow versus BBC.

 
 
 

Hans

BBQ Junkie
Berichten
5.554
Als we een kippetje grilde ging dit bijna altijd low & slow. (zie eerste foto) Maar nieuwsgierig geworden door de bcc verhalen toch maar besloten om dat ook eens te proberen.
We hebben gekozen voor het recept van Noskos uit bbq-nl.
En ik denk dat we het in het vervolg niet meer anders doen.
Het resultaat was werkelijk verrukkelijk, prima van smaak, mooi van structuur,en hartstikke leuk om te doen.
Zeker voor herhaling vatbaar.  :) !

u0D0MHUl.jpg


TZGv6gXl.jpg


chNaGMil.jpg


Or0RrXrl.jpg


BYxq5Xzl.jpg


Bedankt voor het kijken!
 
dat is een prachtkip geworden
 
Lekker hoor. Mooie maaltijd
 
kippie altijd lekkr  :)
 
Leuk zo'n stickertje onder je naam.  :blush:

Dank je wel  :) !!!
 
Ik heb even gekeken, maar dan moet ik toch minimaal een smoker regelen .
Meer dan 10 uur op een otg zal niet zo best gaan denk ik.
Of zie ik dat verkeerd?
Anders graag tips.

Grts,  Hans.
 
Tuurlijk gaat dat prima Hans... ga dan voor Pulled Pork (of eerst voor ribs)
en leg rondom een snake... of doe minion en vul halverwege wat kooltjes bij!

Succes! Maar gelet op dit kippetje gaat dat prima lukken! ;)
 
Ziet er goed uit hoor!!!

je hebt toch wel eerst het blikje open gemaakt(en dan vooral een paar slokken genomen) voordat je de kip er op zet :D :p
 
Ik ben s'morgens nog niet zo een bier fan, maar heb wel eerst het blikje open gemaakt , ongeveer een half blikje gebruikt voor het weken van de snippers.
De rest heeft de kip opgedronken! :( !
 
Lekker... Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan