- Berichten
- 222
Op deze schitterende dag was de afsluiting ook schiterend
Een heerlijke longhaas lag bij m'n slager in de vitrine en deze werd dan ook mee naar huis genomen.
Het menu als volgtl
Longhaas met Steven Raichin rode wijnsaus
Zoete aardappelpuree
Gegrilde groente
Eerst direct gegrilled gedurende 3 minuten per kant en daarna rustig laten garen indirect, naar een kerntemperatuur van 54 graden.
Erg lekker stukje vlees, gaat zeker terug komen!
De zoete aardappelpuree en grillgroente waren ook terugkomers.

Een heerlijke longhaas lag bij m'n slager in de vitrine en deze werd dan ook mee naar huis genomen.
Het menu als volgtl
Longhaas met Steven Raichin rode wijnsaus
Zoete aardappelpuree
Gegrilde groente







Eerst direct gegrilled gedurende 3 minuten per kant en daarna rustig laten garen indirect, naar een kerntemperatuur van 54 graden.
Erg lekker stukje vlees, gaat zeker terug komen!
De zoete aardappelpuree en grillgroente waren ook terugkomers.