Vandaag longhaas op het menu met groene asperges rode wijnsaus en frites.
Overtollige vet en de zeen verwijderd.
De asperges even een minuut of 5 gekookt, af laten koelen, even door de olijfolie met citroensap, zout en peper een aan twee prikkers geregen.
Intussen ook nog de rodewijn saus gemaakt en het ei klaargemaakt, divider erin en de longhaas eerst indirect naar zo'n 45 graden, daarna afgegrilld tot 55 gr kern temp.
De longhaas even laten rusten en intussen de asperges gegrild en frites gebakken.
Alles op op de plank en bord voor de foto's
Wij hebben weer prima gegeten!
Groetjes,
Arnoud
Overtollige vet en de zeen verwijderd.


De asperges even een minuut of 5 gekookt, af laten koelen, even door de olijfolie met citroensap, zout en peper een aan twee prikkers geregen.

Intussen ook nog de rodewijn saus gemaakt en het ei klaargemaakt, divider erin en de longhaas eerst indirect naar zo'n 45 graden, daarna afgegrilld tot 55 gr kern temp.

De longhaas even laten rusten en intussen de asperges gegrild en frites gebakken.

Alles op op de plank en bord voor de foto's


Wij hebben weer prima gegeten!
Groetjes,
Arnoud