B
Boelie
Gast
Gisteren 30/04 was het op meerdere vlakken een eerste keer.
1) Flammy coco briketten uit de colruyt. 15? voor 10 kg. en goedgekeurd.
2) Voor het eerst vlees besteld via internet bij Beef & Steak (ribbels en een longhaas) dinsdag besteld en woensdag rond de middag geleverd.
Mooi verpakt en mooi vlees.
3) Dinsdag zijn we net over de grens in Frankrijk gaan informeren ivm longhaas (Onglet) en we hebben er gevonden in een grootwarenhuis (Match) op 3km van de deur. Daar is het gewoon verkrijgbaar. Zelfs de pees is eruit. Je hoeft er niets meer aan te doen. 1,2 kg. voor iets meer dan 11?.
Wij kenden longhaas niet.
Hier op het forum voor het eerst over gelezen,.......daar moet je dus een 62 jarige oldtimer voor zijn.
Dus +/- de helft van de Franse longhaas op de Q.
Alleen wat olijfolie peper en zout en wat beurre de Paris. Overheerlijk!
Zondag gaat de Beef & Steak longhaas erop.
2 x 5 minuutjes.
Wat tomaten salsa, asperges en nieuwe aardappeltjes in de schil gekookt en aanvallen.
Dus longhaas, ook dit weer geleerd op dit forum.
Vandaag ook een ribbeltje op de bbq. Ook dat was weer smullen.
De stand staat nu op 15 met de nieuwe weber.
Voor alle goede en lekkere dingen hier op het forum, BEDANKT!
1) Flammy coco briketten uit de colruyt. 15? voor 10 kg. en goedgekeurd.
2) Voor het eerst vlees besteld via internet bij Beef & Steak (ribbels en een longhaas) dinsdag besteld en woensdag rond de middag geleverd.
Mooi verpakt en mooi vlees.
3) Dinsdag zijn we net over de grens in Frankrijk gaan informeren ivm longhaas (Onglet) en we hebben er gevonden in een grootwarenhuis (Match) op 3km van de deur. Daar is het gewoon verkrijgbaar. Zelfs de pees is eruit. Je hoeft er niets meer aan te doen. 1,2 kg. voor iets meer dan 11?.
Wij kenden longhaas niet.
Hier op het forum voor het eerst over gelezen,.......daar moet je dus een 62 jarige oldtimer voor zijn.
Dus +/- de helft van de Franse longhaas op de Q.
Alleen wat olijfolie peper en zout en wat beurre de Paris. Overheerlijk!
Zondag gaat de Beef & Steak longhaas erop.
2 x 5 minuutjes.

Wat tomaten salsa, asperges en nieuwe aardappeltjes in de schil gekookt en aanvallen.

Dus longhaas, ook dit weer geleerd op dit forum.
Vandaag ook een ribbeltje op de bbq. Ook dat was weer smullen.
De stand staat nu op 15 met de nieuwe weber.
Voor alle goede en lekkere dingen hier op het forum, BEDANKT!