BasBQ
Beef en Steak

Lomo al trapo

 
 

Tenkink

Sprokkelaar
Berichten
26
920521F7-C9C9-486C-BD74-476F82200687.jpeg
was fantastisch! Best simpel te maken en heerlijk vlees.

18BF5C4E-237B-4F11-A5BE-2C3947582795.jpeg


FED459C8-0620-4EFA-B04B-0B8F996D9D15.jpeg


47B46D74-1EDB-43CE-8330-71CE184DDC68.jpeg
 
Gaaf dat je het gedurfd hebt
Wat waren de temperaturen dome en core
 
Laatst bewerkt:
Ja dat is lekker!

Mooi gedaan.
 
Machtig mooi om zo het vlees te bereiden.
 
Gaaf dat je het gedurfd hebt
Wat waren de temperaturen dome en core
Stelt niks voor! Kan niet mis gaan volgens mij. Ik had een kg zout nodig, als je alles klaar legt ben je 5 minuten met de voorbereidingen bezig. 2x 10 minuten erop, laten rusten en klaar. Bbq was rond 300 graden uiteindelijk, vlees kon ik niet goed meten. Korst was goed hard.
 
Mooie manier van bereiden die ik als beginner nog niet eerder had gezien! Ziet er goed uit zo
 
Stelt niks voor! Kan niet mis gaan volgens mij. Ik had een kg zout nodig, als je alles klaar legt ben je 5 minuten met de voorbereidingen bezig. 2x 10 minuten erop, laten rusten en klaar. Bbq was rond 300 graden uiteindelijk, vlees kon ik niet goed meten. Korst was goed hard.
Was zo te zien een kop van de haas zijn die voordeliger
 
Heerlijke bereiding. Mijn vrouw was alleen niet zo blij met die verbrande theedoek. Dus die komt niet wekelijks op het menu🤣
 
Heerlijke bereiding. Mijn vrouw was alleen niet zo blij met die verbrande theedoek. Dus die komt niet wekelijks op het menu🤣
Dit is toppie. Laatst dit gerecht gemaakt op een workshop.
Persoonlijk zou ik veel zou vervangen door verse tuinkruiden.

Die theedoek is vervangbaar...🤣
 
Terug
Bovenaan Onderaan