Beef en Steak

Loaded nachos met pulled chicken

 
 

Sabine

Stoker
Berichten
292
Op verzoek vanavond deze nacho’s.
Begonnen met het kruiden van de kippendijen met The Incredible rub van No Rubbish.

Daarna guacamole gemaakt van 2 avocado’s, een sjalotje, wat tomaatjes, koriander, citroensap/rasp, chipotle en wat zout.

Toen aan de slag met het snijden van bosui, tomaatjes, koriander en de mais uit laten lekken.

Ondertussen was de Bastard lekker op temperatuur, ongeveer 180 graden indirect, en kon de kip erop en een rookblokje op de kolen.

IMG_6857.jpeg


Toen de kip lekker gerookt en gaar was, kon ie gepulled worden en daarna gemengd met een lekkere bbqsaus.
Ik had nog wat padron pepers liggen, dus die gingen met wat olie en zout ook op de grill. Lekker voor erbij…

IMG_6858.jpeg


En toen kon ik aan de slag met het opbouwen van de nacho’s. (Met natuurlijk ook een paar lagen kaas erbij!)

IMG_6859.jpeg


De hele schotel mocht nog een kwartiertje op de Q en toen konden we aanvallen.

IMG_6861.jpeg


Nog een tijdje gezellig nagetafeld en omdat de camembert vorige week zo goed beviel heb ik die nog een keer gemaakt.

IMG_6870.jpeg


Lekker met een glaasje… euh port…rum…en een iets te zoet likeurtje 😉

IMG_6871.jpeg


 
Laatst bewerkt:
Heerlijk, hier krijg je veel blije gezichten mee aan tafel.
 
Ziet er verdomd goed uit Sabine, 🤤
 
Poeh, lekker!

Hoe bevalt je bbq meubel ? 😊
 
Poeh, lekker!

Hoe bevalt je bbq meubel ? 😊
Echt heel goed!
Een lekker groot werkoppervlak en de steen kan hete dingen hebben. En voorheen lagen alle bbq spullen in de garage, nu heb ik alles bij de hand.
Het heeft eigenlijk weinig geregend sinds hij hier staat maar ik verwacht ook soort van droog te staan…. maar heb geen haast om dat uit te proberen hoor 😜😎
 
Mooie setup en goede gerechten. Leuk om te lezen! 👍
 
Lekker hoor! Kan menig eetcafe van leren 😋
 
Heerlijk Sabine!

Dit zou ik nu wel als lunch zo naar binnen kunnen schuiven 😇
 
Terug
Bovenaan Onderaan