- Berichten
- 325
Vandaag een relatief snelle maaltijd: Livar procureur lapjes met glaze van gochujang en agavestroop.
Een glaze gemaakt met naar ik gok 50/50 gochujang / agavestroop. (ik heb het op smaak gedaan zonder af te meten)
Klein scheutje appel azijn erbij voor een fris zuurtje en om het ietsjes vloeibaarder te maken.
Geserveerd met door vrouwlief gemaakt rodekool met appel en rozijnen. En verse appelmoes.
Heerlijke beetje knapperig zoetig gekaramelliseerd laagje door de agavestroop met beetje pit van de gochujang.
Een glaze gemaakt met naar ik gok 50/50 gochujang / agavestroop. (ik heb het op smaak gedaan zonder af te meten)
Klein scheutje appel azijn erbij voor een fris zuurtje en om het ietsjes vloeibaarder te maken.
Geserveerd met door vrouwlief gemaakt rodekool met appel en rozijnen. En verse appelmoes.
Heerlijke beetje knapperig zoetig gekaramelliseerd laagje door de agavestroop met beetje pit van de gochujang.