BasBQ
Beef en Steak

Livar pork hammer

 
 
 

Kevintuyp

Stoker
Berichten
428
Zag een leuke hammer liggen in de vriezer van tuincentrum Osdorp en ik dacht dat is een leuk idee.
Beetje schoongemaakt en in de rub gezet en een nachtje in de koelkast.
Volgende dag bbq aan op 110 graden ongeveer en daarna ingepakt in Alu folie met beetje boter en bbq saus. Toen hij klaar was gepulled en op een wrap gedaan met crème fraiche en rode ui en meer bbq saus 👍🏻 Ik moet zeggen was zeer prettig

A0C5A2D3-046C-48E1-A8FA-A5FF425F6030.jpeg


F9534F83-3387-47AA-B3A2-2C40376901CF.jpeg


59F2F821-1CB7-42B8-B482-3826DA7299FF.jpeg


55745B88-A720-4F1A-B24A-BD97BA971E84.jpeg


6B6F1AC6-5880-45A0-9031-23B5127174DF.jpeg


12AB43AD-C7AC-4D9C-880E-77F8543004F4.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Yummie 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan