Heb nog een mooie Livar Karbo (600gr, 4-5cm dik) in de koelkast liggen en ben benieuwd hoe jullie die zouden bereiden.
Mijn idee is om het simpelweg bij peper/zout te houden, hem indirect te garen tot een graad of 50-55 en dan nog even afgrillen om hem vervolgens te laten rusten. Denk dat de kern dan tot een graad of 60 komt en dan is hij nog lekker sappig en roze van binnen.
Is dit een goede manier of brengen jullie me op andere gedachten?
http://www.beefensteak.nl/nl/livar-rack-of-pork.html
Mijn idee is om het simpelweg bij peper/zout te houden, hem indirect te garen tot een graad of 50-55 en dan nog even afgrillen om hem vervolgens te laten rusten. Denk dat de kern dan tot een graad of 60 komt en dan is hij nog lekker sappig en roze van binnen.
Is dit een goede manier of brengen jullie me op andere gedachten?
http://www.beefensteak.nl/nl/livar-rack-of-pork.html