Tijdje terug een stuk buikspek van een Livar varken meegenomen van de Sligro en nu maar eens klaar gemaakt, gerookt op een 110 graden met een stukje appelhout. Ongeveer elk uur ff gesprayed met appelsap
Helaas hadden onze gasten afgezegd, dus meer voor onszelf
Eeen hard stuk vet weg gesneden en een vliesje eraf gehaald
		
		
	
	
		 
	
In de rub
		 
	
Na een uurtje
		 
	
Na ongeveer 2 uur
		 
	
Na 4 uur
		 
	
Na 6,5 uur
		 
	
		 
	
		 
	
De andere kant was met iets meer vet en heerlijk zacht, maar toen waren we al aan het smikkelen, dus geen foto...
Smaakte weer erg lekker, gegeten met wat witte rijst en roerbakgroenten in ketjap
Bedankt voor het kijken!
	
		
			
		
		
	
				
			Helaas hadden onze gasten afgezegd, dus meer voor onszelf

Eeen hard stuk vet weg gesneden en een vliesje eraf gehaald
 
	In de rub
 
	Na een uurtje
 
	Na ongeveer 2 uur
 
	Na 4 uur
 
	Na 6,5 uur
 
	 
	 
	De andere kant was met iets meer vet en heerlijk zacht, maar toen waren we al aan het smikkelen, dus geen foto...
Smaakte weer erg lekker, gegeten met wat witte rijst en roerbakgroenten in ketjap
Bedankt voor het kijken!
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		