BasBQ
Beef en Steak

Lidl picanha reverse sear.

 

Arie de Knaller

Kooltjesharker
Berichten
191
Een paar dagen geleden had ik een picanha gekocht bij Lidl, waar we in een andere subforum alhier uitgebreid over hebben gediscussieerd. Vandaag heb ik deze maar eens gemaakt.
signal-2023-06-08-132119_002.jpeg


Eerst nog een stuk vlies weggehaald, daarna ingerubt met een nieuwe rub die ik uit Texas had gekregen ("Rudy's BBQ Rub") en toen met een reverse sear.
signal-2023-06-10-183147_002.jpeg

signal-2023-06-10-183147_003.jpeg

signal-2023-06-10-183147_004.jpeg


Goeie rub, sappige biefstuk en tevreden eters hier. Waar ik nog wel even op moet letten is dat ik dat ding wat meer laat rusten, want bij het aansnijden werd het wel een beetje een kledderboel. Iets voor een volgende keer!
 
Ziet er goed uit! Valt me niks tegen.

Picanha is meestal wel een bloederig stuk om te snijden hoor.
 
Ziet er prima uit. Blij dat het stuk goed gesmaakt heeft
 
Ziet er heerlijk uit had graag mijn tanden erin gezet

Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
 
Lekker hoor. Ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan