Goedemiddag!
Liep ik gisteren met mijn goede gedrag bij de Sligro, lag er ineens bij het uitladen van het karretje 1,5 kilo lamschouder m?t bot in de achterbak. Want h? er is een fotowedstrijd betreft het voorjaar, en daar moet lam bij!
Nu vraag ik me alleen af, heeft iemand een mooi receptje hiervoor? Ik zit zelf te denken om hem even in de pekel te leggen, te serveren met een muntsausje of iets dergelijks.. Maar alle recepten die ik vind zijn voor lamschouders zonder bot of opgebonden schouders.
Het betreft dit stuk:

Ik zelf zat te denken om hem low en slow te bereiden in de WSM, want hij past net niet op het rooster van mijn OTP. Dus wilde hem met wat slagerstouw ophangen aan het rookrek voor wat ik in mijn WSM heb zitten. Ambitieus? Misschien!
Wie-o-wie verlost me met een mooi recept of bereidingswijze?
Liep ik gisteren met mijn goede gedrag bij de Sligro, lag er ineens bij het uitladen van het karretje 1,5 kilo lamschouder m?t bot in de achterbak. Want h? er is een fotowedstrijd betreft het voorjaar, en daar moet lam bij!
Nu vraag ik me alleen af, heeft iemand een mooi receptje hiervoor? Ik zit zelf te denken om hem even in de pekel te leggen, te serveren met een muntsausje of iets dergelijks.. Maar alle recepten die ik vind zijn voor lamschouders zonder bot of opgebonden schouders.
Het betreft dit stuk:

Ik zelf zat te denken om hem low en slow te bereiden in de WSM, want hij past net niet op het rooster van mijn OTP. Dus wilde hem met wat slagerstouw ophangen aan het rookrek voor wat ik in mijn WSM heb zitten. Ambitieus? Misschien!
Wie-o-wie verlost me met een mooi recept of bereidingswijze?