- Berichten
- 4.941
Voor deze fotowedstrijd moet ik me toch een beetje resetten. Afgelopen weken op vakantie geweest en het BBQen even helemaal beu geweest....
Maar vandaag tijdens het google voor klusmateriaal kreeg ik de smaak weer te pakken. Ik stuitte op een gerechtje dat ik direct wilde gaan maken. En dat prima als stevige lunch kon dienen. Dat kon ik wel gebruiken tijdens het klussen.
Heel weinig ingrediënten en super simpel, maar geweldig lekker. Avocado gevuld met ei en bacon. Beetje zout, peper en chilivlokken en klaar.
Ik had dit nog nooit gemaakt of geproefd. Dus dat was ook nog eens een nieuwe uitdaging.
Daar gaan we. Spulletjes verzamelen.
Eerst maar even de Q aan steken. Deze moest goed heet worden. Het gerecht moet op 220gr indirect.
Let niet op de bende, hier wordt ook gewerkt
Avocado's open snijden en de pit er uit. Vervolgens iets uithollen zo dat het eitje mooi past.
Neem wel lekker grote avocado's
Nu kunnen de spekblokjes even kort in de pan aangezet worden.
Vuur in de Q was ondertussen mooi opgestookt. Even de avocado's kort grillen voor dat extra beetje BBQ smaak.
Oei de honger slaat al toe. Spullen samen brengen en naar de BBQ met die handel.
Zorg ook voor zo klein mogelijke eitjes. En leg je avocado's in een schaaltje.
BBQ mooi op 220gr en zn 20 minuten geduld hebben.
Mn geduld wordt beloond. Dat ziet er al heerlijk uit. Gevulde avocado's van de Q halen en een mooie doorsnede maken.
Je ziet nu waarom een klein eitje
En krijgen jullie al honger? Nou ik wel. Mooi een bordje op maken. Een deftige foto schieten. En aanvallen maar.
Heerlijk makkelijk gerecht. Die paar simpele ingrediënten geven toch een heel fijne smaak beleving.
Dit gaan we vaker maken.
Bedankt voor het lezen
Bram
Maar vandaag tijdens het google voor klusmateriaal kreeg ik de smaak weer te pakken. Ik stuitte op een gerechtje dat ik direct wilde gaan maken. En dat prima als stevige lunch kon dienen. Dat kon ik wel gebruiken tijdens het klussen.
Heel weinig ingrediënten en super simpel, maar geweldig lekker. Avocado gevuld met ei en bacon. Beetje zout, peper en chilivlokken en klaar.
Ik had dit nog nooit gemaakt of geproefd. Dus dat was ook nog eens een nieuwe uitdaging.
Daar gaan we. Spulletjes verzamelen.

Eerst maar even de Q aan steken. Deze moest goed heet worden. Het gerecht moet op 220gr indirect.
Let niet op de bende, hier wordt ook gewerkt


Avocado's open snijden en de pit er uit. Vervolgens iets uithollen zo dat het eitje mooi past.
Neem wel lekker grote avocado's


Nu kunnen de spekblokjes even kort in de pan aangezet worden.

Vuur in de Q was ondertussen mooi opgestookt. Even de avocado's kort grillen voor dat extra beetje BBQ smaak.

Oei de honger slaat al toe. Spullen samen brengen en naar de BBQ met die handel.
Zorg ook voor zo klein mogelijke eitjes. En leg je avocado's in een schaaltje.


BBQ mooi op 220gr en zn 20 minuten geduld hebben.

Mn geduld wordt beloond. Dat ziet er al heerlijk uit. Gevulde avocado's van de Q halen en een mooie doorsnede maken.
Je ziet nu waarom een klein eitje



En krijgen jullie al honger? Nou ik wel. Mooi een bordje op maken. Een deftige foto schieten. En aanvallen maar.

Heerlijk makkelijk gerecht. Die paar simpele ingrediënten geven toch een heel fijne smaak beleving.
Dit gaan we vaker maken.
Bedankt voor het lezen
Bram