- Berichten
- 497
Beste Q'ers,
Ik was het al bijna vergeten, tot ik zojuist de vakantiefoto's aan het bekijken was.
Afgelopen vakantie dus een nieuwe bbq erbij...
Verhaal hier: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/soorten-barbecues/arizona-gas-bbq/
Deze bbq ingewijd met mijn Franse variant op MOINK ballen.
Meteen na ontvangst van de bbq een beste hoeveelheid rub gemaakt, met als hoofdingredi?nt provencaalse kruiden, zodat ik genoeg had voor de vakantie.
Deze rub gebruikt voor de boules de MOINK, en geglazed met Amora bbq saus (goedkope bbq saus, maar in Frankrijk kennen ze de bbq saus als die van Calv? niet, en lijken ze allemaal een beetje op sweet baby ray's).
Ik heb geen foto's van het klaarmaken, want ik bedacht me pas later dat het leuk was dit gerecht te delen op het forum.
Hier de foto's...
De bbq:
De boules op de Q (indirect, rechter brander aan, ballen links):
Glaze erover, en nog een half uurtje laten liggen:
En daar zijn ze, helemaal klaar:
In totaal hebben ze er een ruime 2 uur op gelegen.
En dat was de ontgroening van de bbq!
Bedankt voor het kijken.
Groeten,
Niels
Ik was het al bijna vergeten, tot ik zojuist de vakantiefoto's aan het bekijken was.
Afgelopen vakantie dus een nieuwe bbq erbij...
Verhaal hier: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/soorten-barbecues/arizona-gas-bbq/
Deze bbq ingewijd met mijn Franse variant op MOINK ballen.
Meteen na ontvangst van de bbq een beste hoeveelheid rub gemaakt, met als hoofdingredi?nt provencaalse kruiden, zodat ik genoeg had voor de vakantie.
Deze rub gebruikt voor de boules de MOINK, en geglazed met Amora bbq saus (goedkope bbq saus, maar in Frankrijk kennen ze de bbq saus als die van Calv? niet, en lijken ze allemaal een beetje op sweet baby ray's).
Ik heb geen foto's van het klaarmaken, want ik bedacht me pas later dat het leuk was dit gerecht te delen op het forum.
Hier de foto's...
De bbq:

De boules op de Q (indirect, rechter brander aan, ballen links):

Glaze erover, en nog een half uurtje laten liggen:

En daar zijn ze, helemaal klaar:

In totaal hebben ze er een ruime 2 uur op gelegen.
En dat was de ontgroening van de bbq!
Bedankt voor het kijken.
Groeten,
Niels