BasBQ
Beef en Steak

Lekkers!

 

hnijveen

Kooltjesharker
Berichten
177
Wie kent niet deze tip/vid: https://www.youtube.com/watch?v=mo18GdOgdXw

Gaaf toch? En ook super lekker!

Schaf aan een lekker stukje meat:

IMG_0356_zps04fe0568.jpg


Leef je uit:

IMG_0362_zps64215663.jpg


Rub-it:

IMG_0386_zps8a535663.jpg


Sear it:

IMG_0389_zps11cc260e.jpg


Prep-it:

IMG_0390_zps1960649f.jpg


Baste it:

IMG_0393_zps2c38d019.jpg


En genieten! Kijk:

IMG_0403_zps9e3ae470.jpg


Hemels!
 
Dat ziet er heerlijk uit! Ik neem aan dat je het niet zo hard hebt staan meppen zoals de persoon in het filmpje met het rund? Dit is toch al perfect zacht vlees?  :-/

Weet jij welk deel van de koe het in het filmpje is? Ik had laatst een cote de boeuf, nou daar kwam geen knuppel aan te pas. Maar als ik voor veel minder hetzelfde kan bereiken houdt ik me aanbevolen :D
 
Klopt, het meppen viel wel mee. Een beetje vergelijkbaar met een filet uitkloppen voor rollade. Heb het wel ingesneden (carr?) zodat rub meer oppervlak had. Hoe dan ook: hmmmm  B-)
 
De houdbaarheidsdatum baart me wel zorgen ;)
 
Maar hoe dan ook ziet ie er lekker uit :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan