- Berichten
- 227
zo nu dacht ik eens buikspek jummie
spareribs jummie ,waarom laten we die twee niet eens combineren.
men kopen een paar buikribben met het buikspek er nog aan:

en snijden deze een beetje bij hier en daar membraampje eraf;

1 in de rub voor noskos classic ribs en 1 in de marinade ( zoete ketjap ) omdat de kids dat lekkerder vinden:


24 uur in de koeling en dan om 11;30 vanochtend lekker op de Q bij een temp van om en de nabij 110 gr celsius:de komende 3 uren elk uur lekker gemopt:


dan lekker 3 uur ingepakt op de Q om daarna alleen het grotere stuk 2x in te smeren met home made BBQ sauce in een half uur:

dit alles onder het genot van 1 rookpakket en een smokerbox met pecan.
en toen na een dikke 6.5 uur:
de zoete ketjap variant:

en die a la noskos:

zelf mijn vrouw die niet van vet eten houd vond het (haar woorden) HEERLIJK

bedankt voor het kijken
spareribs jummie ,waarom laten we die twee niet eens combineren.
men kopen een paar buikribben met het buikspek er nog aan:

en snijden deze een beetje bij hier en daar membraampje eraf;

1 in de rub voor noskos classic ribs en 1 in de marinade ( zoete ketjap ) omdat de kids dat lekkerder vinden:


24 uur in de koeling en dan om 11;30 vanochtend lekker op de Q bij een temp van om en de nabij 110 gr celsius:de komende 3 uren elk uur lekker gemopt:


dan lekker 3 uur ingepakt op de Q om daarna alleen het grotere stuk 2x in te smeren met home made BBQ sauce in een half uur:

dit alles onder het genot van 1 rookpakket en een smokerbox met pecan.
en toen na een dikke 6.5 uur:
de zoete ketjap variant:

en die a la noskos:

zelf mijn vrouw die niet van vet eten houd vond het (haar woorden) HEERLIJK



bedankt voor het kijken