Ganesh
Sprokkelaar
- Berichten
- 47
Hier dan ook een simpel maar heel lekker en eenvoudig te maken satesaus, deze ingrediënten hebben de meesten allemaal in huis, en hier vindt de familie en vrienden ze erg lekker:
3/4 liter water - scheut azijn - 6 eetlepels ketjap manis ( zoet ) - 6 eetlepels tomatenketchup - 1 of 2 theelepels sambal - 1 theelepel uienpoeder - 1 theelepel knoflookpoeder - 1 theelepel gemberpoeder - 60 gram suiker of gelijkwaardig aan zoetstof alles even aan de kook brengen, dan gewone pot pindakaas toevoegen, en even laten koken, want dan wordt deze pas dik, je kunt het evt pittiger maken als je wilt, maar zo lusten de kinderen deze ook.
3/4 liter water - scheut azijn - 6 eetlepels ketjap manis ( zoet ) - 6 eetlepels tomatenketchup - 1 of 2 theelepels sambal - 1 theelepel uienpoeder - 1 theelepel knoflookpoeder - 1 theelepel gemberpoeder - 60 gram suiker of gelijkwaardig aan zoetstof alles even aan de kook brengen, dan gewone pot pindakaas toevoegen, en even laten koken, want dan wordt deze pas dik, je kunt het evt pittiger maken als je wilt, maar zo lusten de kinderen deze ook.