Van de week een stukje soek gehaald en bereid met kipkruiden, ketjap, worchestershiresauce en een beetje tabasco. Verder nog 8 gram colorozo op de kilo spek en een paar gevijzelde jeneverbessen toegevoegd
Dit 3 dagen in 2 ziploczakjes in de koelkast en zojuist de WSM opgestart.
De stukjes spek uit de koelkast... ff laten bijkomen en klaar om op de smoker te gaan.
Na 20 min is de weber mooi op temperatuur en gaan de stukjes spek erop met wat appelhout.
Nu maar wachten op het eindresultaat.
Voor alsnog ziet het er goed uit...
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Dit 3 dagen in 2 ziploczakjes in de koelkast en zojuist de WSM opgestart.

De stukjes spek uit de koelkast... ff laten bijkomen en klaar om op de smoker te gaan.

Na 20 min is de weber mooi op temperatuur en gaan de stukjes spek erop met wat appelhout.

Nu maar wachten op het eindresultaat.
Voor alsnog ziet het er goed uit...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk