BasBQ
Beef en Steak

Lekker kippetje

 
 
 

eggheadbos

Vuurmaker
Berichten
61
Vandaag de bbq aangestoken voor een heerlijk kippie.
De bbq ingesteld op 180 grade de convector Erin geplaatst en het rvs rooster.
Onder tussen heb ik een rub gemaakt en het vel Los gemaakt van de kip.
De rub hebt ik aan de binnen kant en onder de huid aangebracht.
De buitenkant ingesmeerd met olijfolie daarna bestrooit met de rub.
In de kiphouder  bier gedaan  en haar op ze kont erop gezet.
Toen een uurtje op de bbq .
En heerlijk smullen.
711ed659f7dbd444318509675cb4f7c6.jpg
34e8fb22ccc0a3e7a4efe9676db82d6b.jpg
a3394d82e0dea36b7f0e2a1d1b156aef.jpg
b24790a97f054724f75b13debe1a3a9b.jpg
aea10306d73c8930815c8acc585e7f31.jpg
46a2c5eaebe9f95097938e2a5fe0bbd1.jpg
900cdde1d71eaca06c7744d19fd0b19e.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Mooi kippetje geworden. Dat heeft vast goed gesmaakt.  :)
 
Kip is altijd zo lekker van de BBQ. En deze ziet er ook heel goed uit. Mooie kleur.
Gefeliciteerd met je tok.
 
Heerlijk, welkom bij de grote drie!
 
Mooi uitgevoerde BCC, ziet er heerlijk uit, welkom bij de big 3
 
lekker hoor
gefeliciteerd met je kippetje
 
Altijd lekker BCC  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan