- Berichten
- 61
Vandaag de bbq aangestoken voor een heerlijk kippie.
De bbq ingesteld op 180 grade de convector Erin geplaatst en het rvs rooster.
Onder tussen heb ik een rub gemaakt en het vel Los gemaakt van de kip.
De rub hebt ik aan de binnen kant en onder de huid aangebracht.
De buitenkant ingesmeerd met olijfolie daarna bestrooit met de rub.
In de kiphouder bier gedaan en haar op ze kont erop gezet.
Toen een uurtje op de bbq .
En heerlijk smullen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
De bbq ingesteld op 180 grade de convector Erin geplaatst en het rvs rooster.
Onder tussen heb ik een rub gemaakt en het vel Los gemaakt van de kip.
De rub hebt ik aan de binnen kant en onder de huid aangebracht.
De buitenkant ingesmeerd met olijfolie daarna bestrooit met de rub.
In de kiphouder bier gedaan en haar op ze kont erop gezet.
Toen een uurtje op de bbq .
En heerlijk smullen.







Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk