- Berichten
- 10.082
Zo, mijn eerste post van een bbq-momentje. Het is een BCC geworden.
Helaas zijn enkele foto's vergeten te nemen, maar voor deze BCC heb ik de cobb gebruikt.
Kippetje in de standaard rub van noskos gerubt en "gevuld"met een citroen. Citroen enkele malen geprikt met een vork zodat de sappen eruit kunnen. Daarna voor ca 1,5uur op de cobb met een handje kersenhoutsnippers.
Het was weer heerlijk. Zo hoort kip te smaken!!!
Hieronder de fotos (hopelijk lukt het)

En het eindresultaat:

De kip was al bijna verslonden toen ik er aan dacht een foto te nemen
Goedgekeurd dus.
Dank voor het kijken
Helaas zijn enkele foto's vergeten te nemen, maar voor deze BCC heb ik de cobb gebruikt.
Kippetje in de standaard rub van noskos gerubt en "gevuld"met een citroen. Citroen enkele malen geprikt met een vork zodat de sappen eruit kunnen. Daarna voor ca 1,5uur op de cobb met een handje kersenhoutsnippers.
Het was weer heerlijk. Zo hoort kip te smaken!!!
Hieronder de fotos (hopelijk lukt het)

En het eindresultaat:

De kip was al bijna verslonden toen ik er aan dacht een foto te nemen

Goedgekeurd dus.
Dank voor het kijken