P
Petrolhead Tom
Gast
Waarde forumgenoten,
Een tijdje terug heb ik een Weber Go Anywhwere aangeschaft. Wat een top ding! Echt een must have voor iedere bbq-er. De 57 centimeter ketel is wat overkill als je met zijn twee?n alleen een stukje zalm en een paar hamburgers wilt eten.
Wat stond er op het menu?
Zalm gerookt met eikenhout en een paar hamburgers. Het smaakte weer mooi!
Uiteraard alles indirect. Dit was een voorproefje want donderdag vertrek ik en ga ik in een week naar de Noordkaap en weer terug en dan gaat de WGA ook mee.
Indien er interesse is zal ik daar ook een topic voor openen. Al verwacht ik niet dat het erg culinair wordt maar vooral gewoon lekker hamburgers en worstjes maken. 
Salmon by Petrolhead Tom, on Flickr
Salmon by Petrolhead Tom, on Flickr
Salmon by Petrolhead Tom, on Flickr
Salmon by Petrolhead Tom, on Flickr
Mooie rookring op de hamburger:
Salmon by Petrolhead Tom, on Flickr
Een tijdje terug heb ik een Weber Go Anywhwere aangeschaft. Wat een top ding! Echt een must have voor iedere bbq-er. De 57 centimeter ketel is wat overkill als je met zijn twee?n alleen een stukje zalm en een paar hamburgers wilt eten.
Wat stond er op het menu?
Zalm gerookt met eikenhout en een paar hamburgers. Het smaakte weer mooi!







Mooie rookring op de hamburger:
