- Berichten
- 2.982
Wat een heerlijke dag zo met dit weer.
Gewoon genieten
.
De Q stond nog aan van de kippeling eerder deze middag, dus maar lekker doorgaan met de hobby.
Op het menu stond spirelli aardappelen met hertenfilet en broccoli.
De broccoli komen van de kookplaat, dus verder geen aandacht waard.
Eerst de aardappel geprepareerd en bestrooid gerookt paprikapoeder, pezo en knoflookpoeder.
De Q op 160-180 graden, halverwege de hertenfilet er bij. Na 45 minuten was de aardappel pas gaar, gelukkig het vlees er op tijd afgehaald en laten rusten.
Qua structuur ga ik de volgende keer de aardappelen eens op 200-220 proberen, ze waren nu nog een beetje taai.
Maar verder gewoon erg lekker...
Nu een ijsje na

Gewoon genieten

De Q stond nog aan van de kippeling eerder deze middag, dus maar lekker doorgaan met de hobby.
Op het menu stond spirelli aardappelen met hertenfilet en broccoli.
De broccoli komen van de kookplaat, dus verder geen aandacht waard.
Eerst de aardappel geprepareerd en bestrooid gerookt paprikapoeder, pezo en knoflookpoeder.
De Q op 160-180 graden, halverwege de hertenfilet er bij. Na 45 minuten was de aardappel pas gaar, gelukkig het vlees er op tijd afgehaald en laten rusten.
Qua structuur ga ik de volgende keer de aardappelen eens op 200-220 proberen, ze waren nu nog een beetje taai.
Maar verder gewoon erg lekker...
Nu een ijsje na

