- Berichten
 - 441
 
Heerlijk buikspek van de blackbastard!
Alleen eers de buik gepekeld.
Na het pekelen de buik in twee gesneden en toen in de marinade.
Marinade van:
5 spice
Knoflook
Gember
Suiker
Ketjap manis
Honing
Gevacumeerd en een nachtje in de koeling!
Toen op de BBq met 170 graden!
Ieder uur ingesmeerd met marinade aangevuld met wat honing!
Na 3,5 uur was de buik bijna op de gewenste kern temperatuur, toen nog even een klap directe hitte gegeven voor t korstje
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
De gasten een heerlijk witbroodje knapperig buikspek geserveerd met een vers honingmosterdsausje!
Daarna ons zelf maar getrakteerd op een kleine rum cola
	
		
			
		
		
	
				
			Alleen eers de buik gepekeld.
Na het pekelen de buik in twee gesneden en toen in de marinade.
Marinade van:
5 spice
Knoflook
Gember
Suiker
Ketjap manis
Honing
Gevacumeerd en een nachtje in de koeling!
Toen op de BBq met 170 graden!
Ieder uur ingesmeerd met marinade aangevuld met wat honing!
Na 3,5 uur was de buik bijna op de gewenste kern temperatuur, toen nog even een klap directe hitte gegeven voor t korstje
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	De gasten een heerlijk witbroodje knapperig buikspek geserveerd met een vers honingmosterdsausje!
Daarna ons zelf maar getrakteerd op een kleine rum cola