- Berichten
- 948
Van de week kwam ik in de diepvries een zakje pulled pork tegen van mijn laatste sessie.
Op mijn todo lijst stonden nog PP kroketten en loempia's en gewoon leftovers op een broodje eten.
Tja wat ga je dan doen in zo'n paas weekend??? Aan de slag.... Eerst naar de toko, spullen halen, penko broodkruimels, loempia vellen (die van de appie vielen laatste keer al uit elkaar toen ik het pak open maakte.)
En daarna even naar de Sligro.
Bij de sligro kwam ik langs het schap van de vacuum machines en had er al eens eerder mee in mn handen gestaan, nu ik toch zo lekker bezig was ook maar een mee genomen.
Bij het afrekenen nog een leuke verrassing, ipv de 75euro op het kaartje op het schap moest ik 25 euro afreken voor de proficook. (ik weet niet of het een foutje was maar kwam er eigenlijk pas in de auto achter toen ik er nog even over na zat te denken en de rekening bekeek.
De kids wilden wel kroketten maken en loempia's lusten ze ook wel dus ik had goede hulp (vooral panneermeel strooien en op kroketten plakken is gezellig haha... (Er was ook behoorlijk wat variatie in grootte maar de smaak was er niet minder om.
De kroketten volgens recept van Noskos (had alleen geen chiptole tabasco dus gewone tabasco met chiptole poeder vermengd)
De loempias iets afgeweken, ik heb er glasnoodels aan toegevoegd om ze ook voor de kids wat toegankelijker te laten, was erg lekker. Zelf er wat sriracha saus overheen bij het eten en ze zijn perfect
Hier een kleine sfeerimpressie:
Op mijn todo lijst stonden nog PP kroketten en loempia's en gewoon leftovers op een broodje eten.
Tja wat ga je dan doen in zo'n paas weekend??? Aan de slag.... Eerst naar de toko, spullen halen, penko broodkruimels, loempia vellen (die van de appie vielen laatste keer al uit elkaar toen ik het pak open maakte.)
En daarna even naar de Sligro.
Bij de sligro kwam ik langs het schap van de vacuum machines en had er al eens eerder mee in mn handen gestaan, nu ik toch zo lekker bezig was ook maar een mee genomen.
Bij het afrekenen nog een leuke verrassing, ipv de 75euro op het kaartje op het schap moest ik 25 euro afreken voor de proficook. (ik weet niet of het een foutje was maar kwam er eigenlijk pas in de auto achter toen ik er nog even over na zat te denken en de rekening bekeek.
De kids wilden wel kroketten maken en loempia's lusten ze ook wel dus ik had goede hulp (vooral panneermeel strooien en op kroketten plakken is gezellig haha... (Er was ook behoorlijk wat variatie in grootte maar de smaak was er niet minder om.
De kroketten volgens recept van Noskos (had alleen geen chiptole tabasco dus gewone tabasco met chiptole poeder vermengd)
De loempias iets afgeweken, ik heb er glasnoodels aan toegevoegd om ze ook voor de kids wat toegankelijker te laten, was erg lekker. Zelf er wat sriracha saus overheen bij het eten en ze zijn perfect
Hier een kleine sfeerimpressie:








