- Berichten
- 21
Tijd voor een mooie Pulled Pork van een 2,5KG Procureur van de Makro. Natuurlijk op basis van het hier enorm veel gebruikte winnaarsrecept van Noskos.
De BBQ, een weber 57CM one touch is 's morgens om 9 uur aangegaan, want de familie kwam langs voor de verjaardag van de jongste.
De Snake die al lekker los gaat...
Daar heb ik dus eerst even 6 spareribs op klaargemaakt, door middel van een mooie snake. Na deze sessie heb ik de snake opnieuw nog weer in elkaar gezet om verder te kunnen gaan met de Pulled Pork.
en om 17.00 kon de Pulled pork erop. Dat zou een latertje worden...
Hier ligt hij al een tijdje op de BBQ, want het was 1.30 uur 's morgens toen ik bedacht dat ik deze fijne jongen nog moest marineren om de volgende dag te kunnen gaan garen.
Maar om 1 uur en met dezelfde keteltemperatuur als waar ik 'smorgens op 9 uur mee begonnen was, was het varkentje gewassen.
Hij mocht nu een uurtje in het alufolie. Ik had de wekker gezet om hem om 2 uur 's nachts nog even uit elkaar te trekken, daar had ik dus geen zin meer in en dat moest dus de volgende morgen gebeuren.
Ondertussen nog wel even de eindsaus klaargemaakt.
En 's morgens om 7.30 was het zover, twee vorken erin en trekken maar. Af en toe een stukje proeven... hmmm
Klaar.
Daarna lekker 's middags tussen een bolletje, plakjes augurk erop en genieten maar.
Leer moment voor de volgende keer: eerder beginnen en beter plannen.

De BBQ, een weber 57CM one touch is 's morgens om 9 uur aangegaan, want de familie kwam langs voor de verjaardag van de jongste.

De Snake die al lekker los gaat...

Daar heb ik dus eerst even 6 spareribs op klaargemaakt, door middel van een mooie snake. Na deze sessie heb ik de snake opnieuw nog weer in elkaar gezet om verder te kunnen gaan met de Pulled Pork.
en om 17.00 kon de Pulled pork erop. Dat zou een latertje worden...

Hier ligt hij al een tijdje op de BBQ, want het was 1.30 uur 's morgens toen ik bedacht dat ik deze fijne jongen nog moest marineren om de volgende dag te kunnen gaan garen.

Maar om 1 uur en met dezelfde keteltemperatuur als waar ik 'smorgens op 9 uur mee begonnen was, was het varkentje gewassen.
Hij mocht nu een uurtje in het alufolie. Ik had de wekker gezet om hem om 2 uur 's nachts nog even uit elkaar te trekken, daar had ik dus geen zin meer in en dat moest dus de volgende morgen gebeuren.

Ondertussen nog wel even de eindsaus klaargemaakt.

En 's morgens om 7.30 was het zover, twee vorken erin en trekken maar. Af en toe een stukje proeven... hmmm


Klaar.
Daarna lekker 's middags tussen een bolletje, plakjes augurk erop en genieten maar.
Leer moment voor de volgende keer: eerder beginnen en beter plannen.