BasBQ
Beef en Steak

Late night pulled pork

 
 

defjam74

Stoker
Berichten
419
Ik was van plan om pulled pork te maken en had dus een procureur uit de vriezer gehaald.
Maar ivm omstandigheden had ik geen tijd te rubben en een vuurtje aan te steken.

Toen was het 17.30 en had ik er de pest in dat ik ontdooid vlees had.
Dus de stoute handschoenen aangetrokken en rubben maar.
20220529_172343.jpg

Vuurtje aan gaan met de pulled pork. Dat was om 18.00.
20220529_175034.jpg

Het vlees ziet er wel chemisch uit.
En 2,5 uur later.

20220529_202607.jpg

20220529_202610.jpg

20220529_202620.jpg

20220529_203939_1.gif

En wrappen maar.
20220529_214307.jpg

Wat mij een beetje zorgen baarde, mijn hoge temp.
Ik heb het gevoel dat er valse trek is.
Zie onderstaande.
Screenshot_20220529-214226.jpg

Het vreemde, ik was rond de 22.00 klaar.
Het vlees prikte goed door.

20220529_224848.jpg

Ik moet het vlees nog "pullen". Fijne avond verder.
 
Een heerlijk begin van de ochtend foodporn. Gefeliciteerd met je knor.
 
Lekker zo!

Mooie midnight snack. 😋
 
prima PPtje hoor.
indd die hony kille bea geeft een heel mooi kleurtje op je vlees.. mooi werk!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan