- Berichten
- 454
Ik was van plan om pulled pork te maken en had dus een procureur uit de vriezer gehaald.
Maar ivm omstandigheden had ik geen tijd te rubben en een vuurtje aan te steken.
Toen was het 17.30 en had ik er de pest in dat ik ontdooid vlees had.
Dus de stoute handschoenen aangetrokken en rubben maar.
Vuurtje aan gaan met de pulled pork. Dat was om 18.00.
Het vlees ziet er wel chemisch uit.
En 2,5 uur later.
En wrappen maar.
Wat mij een beetje zorgen baarde, mijn hoge temp.
Ik heb het gevoel dat er valse trek is.
Zie onderstaande.
Het vreemde, ik was rond de 22.00 klaar.
Het vlees prikte goed door.
Ik moet het vlees nog "pullen". Fijne avond verder.
Maar ivm omstandigheden had ik geen tijd te rubben en een vuurtje aan te steken.
Toen was het 17.30 en had ik er de pest in dat ik ontdooid vlees had.
Dus de stoute handschoenen aangetrokken en rubben maar.
Vuurtje aan gaan met de pulled pork. Dat was om 18.00.
Het vlees ziet er wel chemisch uit.
En 2,5 uur later.
En wrappen maar.
Wat mij een beetje zorgen baarde, mijn hoge temp.
Ik heb het gevoel dat er valse trek is.
Zie onderstaande.
Het vreemde, ik was rond de 22.00 klaar.
Het vlees prikte goed door.
Ik moet het vlees nog "pullen". Fijne avond verder.