BasBQ
Beef en Steak

Last minute BCC

 

Frankenmon

Tondelzoeker
Berichten
20
Na een dagje klussen/keuken verbouwen bedacht ik me opeens dat er ook nog gekookt moest worden, dus snel nog even een kippetje gekocht.
Biertje opengemaakt, goede slok genomen, beetje in de kipstandaard, de rest in mij.
De kip insmeren met een rub en op standaard.

e3129d8984b7e57578d218100162ff25.jpg


0d8951aa00468534e52a7a8a926c964c.jpg



Bbq aansteken, direct tot een graad of 180.
Handje kersenhout op de kooltjes en de kipstandaard op het rooster.

f1c771ed0830991fe55fbb0d3476fc58.jpg

Na een half uurtjes wat klein volk eruit gestuurd om frites te kopen en daarna aan tafel.

0334b6486cd025693d8a4fe71ef92fa1.jpg


df69f0a3b7020e0e696c7e5ec5877e9f.jpg


Prima kippetje, smaakte goed, volgende keer ga ik weer richting een temperatuur zitten van 200/210, bevalt toch beter.



 
Ziet er goed uit. Kip is altijd lekker van de BBQ.
En zeker met wat rooksmaak
 
Lusten we, altijd lekker kip met friet ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan