- Berichten
- 20
Na een dagje klussen/keuken verbouwen bedacht ik me opeens dat er ook nog gekookt moest worden, dus snel nog even een kippetje gekocht.
Biertje opengemaakt, goede slok genomen, beetje in de kipstandaard, de rest in mij.
De kip insmeren met een rub en op standaard.
Bbq aansteken, direct tot een graad of 180.
Handje kersenhout op de kooltjes en de kipstandaard op het rooster.
Na een half uurtjes wat klein volk eruit gestuurd om frites te kopen en daarna aan tafel.
Prima kippetje, smaakte goed, volgende keer ga ik weer richting een temperatuur zitten van 200/210, bevalt toch beter.
Biertje opengemaakt, goede slok genomen, beetje in de kipstandaard, de rest in mij.
De kip insmeren met een rub en op standaard.


Bbq aansteken, direct tot een graad of 180.
Handje kersenhout op de kooltjes en de kipstandaard op het rooster.

Na een half uurtjes wat klein volk eruit gestuurd om frites te kopen en daarna aan tafel.


Prima kippetje, smaakte goed, volgende keer ga ik weer richting een temperatuur zitten van 200/210, bevalt toch beter.